GØR DINE SPIL TIL VIRKELIGHED

EVOTAG Practice er en spiltilstand, der fungerer som en øvelse eller simulering af online multiplayer for dem, der er helt nye spillere, og dem, der gerne vil afprøve nye taktikker.

I Practice starter man ud med 1000 credits og har på den måde også rige muligheder for at bede om airdrops eller afprøve de forskellige våben fra arsenalet.

CounterStrike Global Offensive’s deathmatch er et team deathmatch, altså klassisk hold-mod-hold med mange muligheder for ekstra indstillinger.

Spillere har uendelig mange respawns og vender tilbage inden for få sekunder efter deres død. Våben- og ammunitionsreserver, og de airdrops de kommer i, er også uendelige, men det koster in-game credits at bestille airdrops.

Våben kan kastes fra sig og derved på ny samles op af andre spillere. Der er ingen Friendly-fire.

Fortnite Battle Royale spilles typisk alle-mod-alle og der kæmpes om at være den sidste overlevende. Der kan dog også teames op med venner eller andre spillere for at overleve længere end andre hold og blive Last Man Standing.

Der er også en udfordring i spilleområdet eller “arenaen”, der langsomt bliver mindre og flyttes rundt.

Som i de andre spiltilstande er der nye våben og udstyr i airdrops.

Call of Duty Domination er en multiplayer-spiltilstand fra COD-serien.

Formålet med dominans er at overtage/eje alle kontrolpunkter på kortet. Der er normalt mindst ét af disse kontrolpunkter spredt rundt på kortet.

Der scores domination-point hvert sekund, hvor kun du eller dit hold er inden for en strategisk zone.

Overskrift 1

Overskrift 2

Overskrift 3

Overskrift 4

Overskrift 5
Overskrift 6

Overskrift 7

  • test