EVOtaggeren er støbt i en robust hærdet blanding af ABS og poly-carbonatbaseret plastik og kan modstå en hel del “straf” i hård leg udendørs. Kort fortalt indeholder en EVOtagger nogle printplader, to sensorer, et infrarødt modul samt et bluetooth-modul – og naturligvis en batteriport.

 Det kan du med EVOTAG-appen

BRUG AIRSTRIKES MOD FJENDTLIGE GRUPPER

Har fjenden grupperet eller barrikaderet sig, så send et luftangreb ned mod slagmarken og få så mange kills som muligt på samme tid.

Det giver ekstra spænding når taktiske luftangreb også er en del af gameplayet.

 

SÆT MINEFELT MOD DINE FORFØLGERE

Forfølger nogen dig i kampens hede? Smid en mine med EVOtag-appen og lok fjenden i døden!

Husk dog at fortælle dine holdkammerater, når du sætter miner – miner kan ikke se forskel på ven eller fjende.

 

SÅDAN KOMMER DU GODT I GANG

Hent EVOTAG Gaming-appen til din Smartphone

Først skal du hente EVOTAG Gaming-appen og installere den på din smartphone. Tryk på en af knapperne herunder for producenten af styresystemet på den mobiltelefon du har:Husk at oprette en brugerkonto i EVOTAG-appen, når den er installeret – det er gratis.

Forbind nu EVOtaggerne en ad gangen

Tryk Menu > EVOtaggers

1. Sæt et batteri i EVOtaggeren
2. EVOtaggeren bliver synlig inden for 10 sekunder
3. Vælg CLAIM og følg anvisningerne

OWNER: Du ejer din personlige EVOtagger | ADMIN: Du administrerer flere EVOtaggers på vegne af en forening, skole, klub eller lignende | USER: Du har lånt en EVOtagger

Vi anbefaler du døber din EVOtagger, både i appen men også at du sætter et mærkat på pistolen! Vælg Games for at oprette spil eller tryk på et eksisterende/igangværende spil for at deltage.

GOD FORNØJELSE