Vores historie om EVOTAG

IR Squad ApS

EVOTAG er et multiplayer gaming-produkt, der tager computerspil udenfor i virkeligheden. Det er ægte og intens gaming med bevægelse, motion og frisk luft – og et vanedannende adrenalinsus!

Vi har skabt en lasertagger med specifikationer meget tæt på professionelt udstyr, men til mere fair pris. Du får lang rækkevidde, høj præcision, hvor du faktisk skal sigte for at ramme og fantastisk god “hit detection” uden vest eller pandebånd.

Kan du se modstanderens EVOtagger, kan du ramme dem.

Hvor som helst, når som helst og med hvem som helst.

EVOtaggeren er 100% sikker for øjnene og kræver ikke beskyttelse. Den er designet, så den ikke forveksles med et ægte våben. Derfor kan den bruges offentligt, næsten hvor som helst. Du behøver ikke booke tid på en hardball/paintball-bane eller i et eventcenter. Spil når du har lyst!

Lavet af gamere til gamere

EVOTAG er opfundet af Radiometer-kollegerne Lars Sønderskov og Jack Søgaard.

Sammen startede de to ingeniører iværksætterselskabet, IR SQUAD, i efteråret 2017 på konceptet om at skabe et enklere lasertag-system tæt på professionelle specifikationer, men til mere fair priser.

For at sætte barren endnu højere ville vi genskabe oplevelsen og spændingen fra First Person-computerspil udenfor i virkeligheden!

Efter små to år som bootstrappere blev EVOtaggeren i oktober 2019 bragt fra idé til reel produktlancering sammen med et fantastisk team, der hjælper med alt fra mekanisk design, elektronisk design over produktion til opsætning.

Fra og med foråret 2021 har vi fundet vores første investorer og begynder at skalere det fortsatte iværksættereventyr og løfte EVOTAG til helt nye højder.

Mere end 20.000 glade spillere

EVOTAG er stolte af et tæt samarbejde med
DIF Innovation Lab - DGI - Ungdomsringen

Team EVOTAG

Holdet bag EVOTAG, består af:

Lars Fogtmann Sønderskov founder og CEO af lasertag spillet EVOTAG. Danmarks nyeste populære laser game for alle aldre. Tager dit online game udenfor i virkeligheden

Lars

Founder & CEO
Tlf.: 69 16 70 07
Email: support@evotag.dk

Thomas Gullach founder og salg og rådgivning i EVOTAG. Får børn og unge i bevægelse mens de har det sjovt til udendørs gaming i Danmark, Norge, La Santa og Tyskland

Thomas

Co-founder & Head of Sales
Tlf.: 53 53 92 03
Email: tg@evotag.dk

Jack Søgaard er co-founder, bogholder og ideudvikler af first person-computerspillet EVOTAG udendørsspil fysisk aktivt spil lasertag

Jack

Bogholder
Tlf.: 69 16 70 07
Email: support@evotag.dk